Om Kristin

Hei og velkommen til bloggen min!

Jeg heter Kristin Weholt, kommer opprinnelig fra Skien, men har tilbragt halve livet i Oslo. Jeg har alltid lest mye, men det var en fantastisk engelsklærer på videregående og hans undervisning i George Orwells Animal Farm som virkelig åpnet øynene mine for hvor mye kraft det kan være i litteraturen. Det ble til at jeg tok mellomfag i britisk litteratur ved University of York og hovedfag i litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo. I løpet av disse årene fikk jeg jobb i forlagshuset Cappelen Damm, hvor jeg tilbragte 14 flotte år. Jeg jobbet for det meste som litterær utenlandsagent, og fikk reise verden rundt for å snakke om noen av Norges beste forfattere. Jeg har også vært bokklubbredaktør og manuskonsulent.

Nysgjerrig som jeg er tok etter hvert karrieren min en ny retning, og jeg jobber ikke lenger i forlagsbransjen. Men en ivrig leser og litteraturformidler vil jeg alltid være. Derav denne bloggen! Jeg er en allsidig leser, og er interessert i alt som er godt fortalt. I tillegg til bokomtaler kommer jeg til å blogge litt om reiser og foto. Og så hender det at jeg gjør meg noen skriftlige betraktninger over livet.

Jeg er en uavhengig blogger, og alle bokomtalene du leser her er min ærlige mening. Jeg mottar ingen form for betaling for bloggingen, og er ikke interessert i å inngå samarbeid av kommersiell art. Dersom jeg omtaler en bok jeg har fått tilsendt som anmeldereksemplar fra et forlag, vil jeg opplyse om dette i innlegget. Jeg omtaler ikke selvpubliserte bøker.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s